Aktuelt

I vår hjemmesides forside er det en oversikt over planlagte arrangement i tiden fremover; "Hva skjer i kommunen?".  Denne kan lag/foreninger og andre også benytte for å få publisert arrangement.

Fra 1. oktober 2018 får kommunens rådhus og øvre del av kommunen nytt postnummer; 2484 Rendalen.

Statsminister Erna Solberg inviterte representanter for de berørte ordførere til møte om rovviltforvaltningen den 05.09.2018.

Rendalen kommune og Eidsiva bredbånd underskrev kontrakten om utbygging og drift av bredbånd på fiber til områdene Finstad, Unsetbrenna, Unset, Elvål og Østagrenda. Utbyggingen er verd ca. 12 mill. kroner.

Mange sender dokument til oss via e-post. E-post er en usikker kanal fordi den kan hackes, e-poster kan stoppes i spamfilter eller ikke komme fram av andre årsaker.  Ved å bruke tjenesten eDialog, kan du sende oss dokumenter via en sikker (kryptert) kanal; eDialog.  Du kan trygt sende oss sensitive opplysninger digitalt på denne måten, noe du ikke kan gjøre via vanlig e-post.

I går ble grunnskolepoengene for avgangskullet våren 2018 publisert, og Rendalen ligger meget høyt på denne statistikkenJ

De områdene som fikk statlige og kommunale midler ble lagt ut på anbud rett over nyåret med anbudsfrist 23. mars 2018. I tillegg ble Elvål og Østagrenda lagt inn som opsjonsområder, d.v.s. at tilbydere kan i tillegg legge inn anbud også på disse områdene.