Aktuelt

TV-aksjonen har blitt arrangert hvert år siden 1974 og gitt livsviktig hjelp til millioner av mennesker. I år går TV-aksjonen NRK av stabelen søndag den 21. oktober og pengene går til Kirkens Bymisjon.

Har du lyst til å bidra som bøssebærer? Gå inn på www.bilmed.no eller ta kontakt med Oddveig Kværnes Bakkom

Er du under 18 år må du gå i følge med en voksen. I Rendalen kan du starte opp allerede kl. 14.00 på aksjonsdagen.

Bli med da vel!

Statsminister Erna Solberg inviterte representanter for de berørte ordførere til møte om rovviltforvaltningen den 05.09.2018.

Ved Berger skole er det fra 01.10.2018 ledig et lærervikariat på inntil 100 %. Varighet på vikariatet er frem til 31.07.2019.

Rendalen kommune og Eidsiva bredbånd underskrev kontrakten om utbygging og drift av bredbånd på fiber til områdene Finstad, Unsetbrenna, Unset, Elvål og Østagrenda. Utbyggingen er verd ca. 12 mill. kroner.

Mange sender dokument til oss via e-post. E-post er en usikker kanal fordi den kan hackes, e-poster kan stoppes i spamfilter eller ikke komme fram av andre årsaker.  Ved å bruke tjenesten eDialog, kan du sende oss dokumenter via en sikker (kryptert) kanal; eDialog.  Du kan trygt sende oss sensitive opplysninger digitalt på denne måten, noe du ikke kan gjøre via vanlig e-post.

I går ble grunnskolepoengene for avgangskullet våren 2018 publisert, og Rendalen ligger meget høyt på denne statistikkenJ

Vi har mottatt pressemelding fra Midt-Hedmark brann- og redningsvesen IKS om oppheving av totalforbud mot bruk av åpen ild i, eller i nærheten av, skog og mark.

HPV-vaksine har vært et tilbud til jenter i 7. klassetrinn siden skoleåret 2009/2010. Fra høsten 2018 får gutter tilbud om HPV-vaksine. Det gir lik mulighet for gutter og jenter til å beskytte seg mot kreft som skyldes HPV (Humant papillomavirus).

Velkommen til sommer i vakre Rendalen!

Rendalen kommune vil rette en stor takk til alle de frivillige som har ryddet søppel langs vei og vassdrag, og gjort rendalsnaturen enda vakrere!