Aktuelt

Det ble vedtatt av kommunestyret 24.11.22 en rentefri låneordning i forbindelse med de høye energikostnadene i Norge.

Rendalen kommune har et ledig løyve for leiekjøring i nordre del av kommune med Søvollen som utgangspunkt.

Lørdag 3. desember 2022 Kl 12.00 - 18.00. Åpent landhandleri og kafé med salg av kaffe, kaker og middag.

Se plakat HER (PDF, 312 kB)

Rendalen kommune åpner for ny mulighet til å søke studentstipend for 2022. Du kan søke f.o.m. d.d. t.o.m. 26. november 2022.

Informasjon om Studentstipend finner du HER. (PDF, 2 MB) NB: Se bort fra søknadsfrist 1. oktober.

Link til søknadsskjema HER.

Riksantikvaren har ute rapport for Kulturhistoriske landskap av nasjonal interesse på høring.

I forbindelse med at Stor-Elvdal Rendalen Produkter AS (SR Produkter AS ) avd. Sundfloen er 30 år i år, inviterer vi til åpen dag torsdag 1.desember 2022

Fra 2023 kan de som mottar faktura på kommunale eiendomsgebyrer selv velge fakturahyppighet etter gitte kriterier. Endringen må du selv gjøre i innbyggerportalen MinEiendom.

På MinEiendom finner du all relevant informasjon knyttet til din eiendom i Rendalen kommune.

Egenberedskapsuka 2022 arrangeres i uke 44 (31. oktober – 6. november), og i den sammenheng inviterer Rendalen Røde Kors og Rendalen kommune i samarbeid med Rendalen Frivilligsentral til et åpent møte i Åkrestua onsdag 2. november kl. 19:00 - 21:00.

Det tilbys drop-in for alle i risikogruppen.