Aktuelt

Er du opptatt av klimautfordringene? Nå kan du gi dine innspill til kommunens klima- og energiplan. Svar alene, eller samle venner og kjente til et «Digitalt gjestebud». Vi har satt opp noen spørsmål som kan få i gang samtalen.

Skjemaet vil være aktivt ut oktober.

Send inn dine svar her:

Velkommen til kultur og naturopplevelser i vakre Rendalen

NVE vil foreta en befaring av området for flomforebygging på Elvål onsdag 22. juni. Grunneiere som ønsker å delta kan møte ved Elvål bru kl. 12.30.

Har du et beredskapshode, og gjerne vil bidra inn i et samfunnsviktig oppdrag?

Norges geologiske undersøkelse (NGU) skal i sommer, i samarbeid med Luleå tekniske universitet (LTU), den finske geologiske undersøkelse GTK og vitenskapsakademiet i Tsjekkia, måle elektrisk ledningsevne i berggrunnen i store deler av sørlige Trøndelag og nordlige Innlandet.

Søndre Sølendalsvei åpner fredag 3. juni 2022 kl. 09.00.

Rendalen kommune opphever alle telerestriksjoner for kommunale veier fra om med 30. mai 2022.

Informasjon om åpning av vei

Folkehelseinstituttet, Fhi, åpner nå for at de som er 80 år eller eldre kan ta en ny oppfriskningsdose med koronavaksine. Gjelder de som har fått 3 doser og ikke har hatt koronasykdom.  Dosen kan gis tidligst 4 måneder etter siste oppfriskningsdose.