Du kan ha rett til bostøtte fra Husbanken.

Ny sesong med vanngymnastikk starter 24. oktober 2018 i bassenget på Fagertun.

For mer informasjon les her. (PDF, 271 kB)

I vår hjemmesides forside er det en oversikt over planlagte arrangement i tiden fremover; "Hva skjer i kommunen?".  Denne kan lag/foreninger og andre også benytte for å få publisert arrangement.

Øvre Rendal Velforening og Brenna Vel ønsker velkommen til en ny sesong i bassenget ved Berger skole. Nytt i 2018 er at badekvelden vil bli på mandager fra 18.00 - 20.00.

Fra 1. oktober 2018 får kommunens rådhus og øvre del av kommunen nytt postnummer; 2484 Rendalen.

Statsminister Erna Solberg inviterte representanter for de berørte ordførere til møte om rovviltforvaltningen den 05.09.2018.

Rendalen kommune og Eidsiva bredbånd underskrev kontrakten om utbygging og drift av bredbånd på fiber til områdene Finstad, Unsetbrenna, Unset, Elvål og Østagrenda. Utbyggingen er verd ca. 12 mill. kroner.

Mange sender dokument til oss via e-post. E-post er en usikker kanal fordi den kan hackes, e-poster kan stoppes i spamfilter eller ikke komme fram av andre årsaker.  Ved å bruke tjenesten eDialog, kan du sende oss dokumenter via en sikker (kryptert) kanal; eDialog.  Du kan trygt sende oss sensitive opplysninger digitalt på denne måten, noe du ikke kan gjøre via vanlig e-post.

I går ble grunnskolepoengene for avgangskullet våren 2018 publisert, og Rendalen ligger meget høyt på denne statistikkenJ

Rendalen kommune vil rette en stor takk til alle de frivillige som har ryddet søppel langs vei og vassdrag, og gjort rendalsnaturen enda vakrere!