Aktuelt

Rendalen kommune og distriktssenteret vil gjerne sende en stor takk til alle som tok seg tid til å delta i spørreundersøkelsen om bærekraftig samfunnsutvikling i Rendalen.

Stolpejakten starter opp den 21. mai, og fram til den 18. september kan du jakte 60 stolper i områdene Renåfjellet, Hornset, Finstad og ved Nekfallet.

Årets litterære stolpejakt fungerer akkurat som den har gjort tidligere, men i år anbefaler vi at du tar deg litt ekstra tid på turen. Når du skanner stolpene får du også opp et lite dikt, sitat eller et boktips. Nyt turen, håper vi kan gi deg noen fine natur- og leseropplevelser underveis.

Kommunen har vedtatt forskrift om utvidet jakttid for bever.

Her kan du lese forskriften. (DOCX, 20 kB)

Dansefarmen sin sommerleir er i gang igjen, i år også med workshops og et nytt tilbud på Kalvstock.

Her kan du lese mer om tilbudene.

Oransje nivå-alvorlig situasjon

Her kan du finne gratis nettressurser for barn og unge.

Stor takk til alle foreninger, grender og frivillige som bidro til søppelrydding i fjor og tidligere år og som bidrar til trivsel og holder kommunen rein for søppel.

I år samarbeider kommunene Alvdal, Folldal, Os, Tolga og Tynset om en regionfestoval for ungdom.