Aktuelt

Fjellkroken naturreservat ble opprettet ved Kongelig Resolusjon den 7. desember 2018. Vernet er et ledd i arbeidet med frivillig vern av skog. Formålet med vernet er å ivareta en noenlunde intakt gammelskog av gran og furu. Området har stor betydning for biologisk mangfold ved at det er leveområde for en rekke arter knyttet til eldre barskog.

Endring av legevakt for innbyggere på Sjølisand.

Feltøvelsen er nå avsluttet, og Rendalen kommune takker norske og utenlandske Nato-styrker for et berikende besøk med hendelsesrike dager i vår kommune.

Logo Forsvaret

Se artikkel fra Forsvaret vedr. militærøvelsen Trident Juncture 2018:  "Kjemper skulder ved skulder"

Hva gjør du dersom strømmen blir borte i flere dager, mobilnettet slutter å virke eller det ikke er vann i springen.

DSB lanserer i dag kampanjen "Du er en del av Norges beredskap" for å styrke bevisstheten og kunnskapen om egen beredskap hos innbyggerne.

Brønner som gir drikkevann til mer enn en enkelt bolig eller fritidsbolig, skal registreres hos Mattilsynet. Dette gjelder også for eksempel tjern og bekker.

Du kan ha rett til bostøtte fra Husbanken.

Ny sesong med vanngymnastikk starter 24. oktober 2018 i bassenget på Fagertun.

For mer informasjon les her. (PDF, 271 kB)

I vår hjemmesides forside er det en oversikt over planlagte arrangement i tiden fremover; "Hva skjer i kommunen?".  Denne kan lag/foreninger og andre også benytte for å få publisert arrangement.

Fra 1. oktober 2018 får kommunens rådhus og øvre del av kommunen nytt postnummer; 2484 Rendalen.