Aktuelt

Statsminister Erna Solberg inviterte representanter for de berørte ordførere til møte om rovviltforvaltningen den 05.09.2018.

Rendalen kommune og Eidsiva bredbånd underskrev kontrakten om utbygging og drift av bredbånd på fiber til områdene Finstad, Unsetbrenna, Unset, Elvål og Østagrenda. Utbyggingen er verd ca. 12 mill. kroner.

Mange sender dokument til oss via e-post. E-post er en usikker kanal fordi den kan hackes, e-poster kan stoppes i spamfilter eller ikke komme fram av andre årsaker.  Ved å bruke tjenesten eDialog, kan du sende oss dokumenter via en sikker (kryptert) kanal; eDialog.  Du kan trygt sende oss sensitive opplysninger digitalt på denne måten, noe du ikke kan gjøre via vanlig e-post.

I går ble grunnskolepoengene for avgangskullet våren 2018 publisert, og Rendalen ligger meget høyt på denne statistikkenJ

Rendalen kommune vil rette en stor takk til alle de frivillige som har ryddet søppel langs vei og vassdrag, og gjort rendalsnaturen enda vakrere!

Dersom det er lag og foreninger som skal rydde søppel som ikke inngår i FIAS sin strandryddingsaksjon, så kan de henvende seg til Rendalen kommune for å få tildelt sekker.