Veien ned til Mefurua vil tidvis være stengt fra 28. juli.

Etter to års pause var det igjen tid for prisutdelinger i Bullmuseet ved Rendalstunet.

Søndag 18. juli kl. 12.00 i tunet på Bullmuseet med utdeling av:

- Rendalen kommunes ungdomsstipend

- Rendalsprisen

Det er etablert en "vakttelefon" for administrative spørsmål og øvrige henvendelser angående rovvilt i beitesesongen.

Høring med høringsfrist 25. august 2021

Det er i dag sendt ut informasjon om storviltjakt 2021 til alle vald. Du kan lese informasjonsbrevet her.

Stiftelsen Tynset Folkehøgskule deler hvert år ut stipend til ungdom fra Nord-Østerdalen (Rendalen, Alvdal, Folldal, Tynset, Tolga og Os) som har gjennomført et år på folkehøyskole med minst 90 % frammøte.

Hva kan du gjøre for å planlegge DIN alderdom?

Rendalen kommune har fokus på mestring hele livet, det skal være trygt og godt å bli eldre i Rendalen.

Rendalen kommune ønsker flere innspill til sitt arbeid med revidering av Strategisk Næringsplan (SNP). Planen skal gjøre bygda vår til et enda bedre sted å bo, arbeide og etablere virksomhet i framtiden. Vi trenger din stemme og inviterer til digitale gjestebud.