Endring av legevakt for innbyggere på Sjølisand.

Feltøvelsen er nå avsluttet, og Rendalen kommune takker norske og utenlandske Nato-styrker for et berikende besøk med hendelsesrike dager i vår kommune.

Se artikkel fra Forsvaret vedr. militærøvelsen Trident Juncture 2018:  "Kjemper skulder ved skulder"

Hva gjør du dersom strømmen blir borte i flere dager, mobilnettet slutter å virke eller det ikke er vann i springen.

DSB lanserer i dag kampanjen "Du er en del av Norges beredskap" for å styrke bevisstheten og kunnskapen om egen beredskap hos innbyggerne.

Brønner som gir drikkevann til mer enn en enkelt bolig eller fritidsbolig, skal registreres hos Mattilsynet. Dette gjelder også for eksempel tjern og bekker.

Du kan ha rett til bostøtte fra Husbanken.

I vår hjemmesides forside er det en oversikt over planlagte arrangement i tiden fremover; "Hva skjer i kommunen?".  Denne kan lag/foreninger og andre også benytte for å få publisert arrangement.

Fra 1. oktober 2018 får kommunens rådhus og øvre del av kommunen nytt postnummer; 2484 Rendalen.

Statsminister Erna Solberg inviterte representanter for de berørte ordførere til møte om rovviltforvaltningen den 05.09.2018.

Rendalen kommune og Eidsiva bredbånd underskrev kontrakten om utbygging og drift av bredbånd på fiber til områdene Finstad, Unsetbrenna, Unset, Elvål og Østagrenda. Utbyggingen er verd ca. 12 mill. kroner.