Aktuelt

Fjellkroken naturreservat ble opprettet ved Kongelig Resolusjon den 7. desember 2018. Vernet er et ledd i arbeidet med frivillig vern av skog. Formålet med vernet er å ivareta en noenlunde intakt gammelskog av gran og furu. Området har stor betydning for biologisk mangfold ved at det er leveområde for en rekke arter knyttet til eldre barskog.

Endring av legevakt for innbyggere på Sjølisand.

Hva gjør du dersom strømmen blir borte i flere dager, mobilnettet slutter å virke eller det ikke er vann i springen.

DSB lanserer i dag kampanjen "Du er en del av Norges beredskap" for å styrke bevisstheten og kunnskapen om egen beredskap hos innbyggerne.

Brønner som gir drikkevann til mer enn en enkelt bolig eller fritidsbolig, skal registreres hos Mattilsynet. Dette gjelder også for eksempel tjern og bekker.

I vår hjemmesides forside er det en oversikt over planlagte arrangement i tiden fremover; "Hva skjer i kommunen?".  Denne kan lag/foreninger og andre også benytte for å få publisert arrangement.

Rendalen kommune og Eidsiva bredbånd underskrev kontrakten om utbygging og drift av bredbånd på fiber til områdene Finstad, Unsetbrenna, Unset, Elvål og Østagrenda. Utbyggingen er verd ca. 12 mill. kroner.

Mange sender dokument til oss via e-post. E-post er en usikker kanal fordi den kan hackes, e-poster kan stoppes i spamfilter eller ikke komme fram av andre årsaker.  Ved å bruke tjenesten eDialog, kan du sende oss dokumenter via en sikker (kryptert) kanal; eDialog.  Du kan trygt sende oss sensitive opplysninger digitalt på denne måten, noe du ikke kan gjøre via vanlig e-post.

I går ble grunnskolepoengene for avgangskullet våren 2018 publisert, og Rendalen ligger meget høyt på denne statistikkenJ