Informasjon til alle ansatte om koronavirussituasjonen

Rendalen kommune følger anbefalingene fra helsemyndighetene om koronaviruset.  Det kommer fortløpende nye råd om hvordan vi skal forholde oss til situasjonen som stadig utvikler seg.

Vær varsom, og husk smittevern!

Vi anbefaler at du følger med på status og oppdaterte råd i hjemmesidene til Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet.

Korona: For ansatte

En hilsen fra kommunedirektør i disse merkelige virustider
Informasjonssikkerhet ved hjemmekontor

God digital hygiene er viktig under korona-pandemien. STOPP - TENK - TRYKK
Hvordan bruker jeg Teams?

Her en noe oppdatert informasjon til alle som tar i bruk MS Teams eller allerede har tilgang til MS Teams:

• MS Teams kan benyttes i FARTT ved å logge inn på FARTT skrivebord og starte Teams 365 (Chrome).
  • MS Teams kan også benyttes i FARTT ved å logge seg inn på FARTT 365 ( nytt skrivebord) og starte Teams 365 Online. NB! dette er foreløpig en løsning kun for pilotbrukere av Office 365 og noen utvalgte.
  • MS Teams kan også lastes ned på Iphone, Ipad og PC og benyttes fra disse klientene.

Veiledning for alle FARTT-brukere finnes her:  V:\FARTT 365\Teams

1. NB! Det aller første alle nye brukere av Teams må gjøre, er å følge veiledningen som heter Førstegangs oppsett av Office 365.

Gjennomfør alle steg, dette er viktig m.h.t. sikkerhet og funksjonalitet!

1. Deretter følger man veiledninger som er tilpasset den type utstyr man vil benytte, eks Ipad, Iphone eller PC.
  2. Det er også tatt med en veiledning som beskriver hvordan du som møteleder setter opp et møte i MS Teams.

Krav til utstyr:

Det er absolutt en fordel med headset, d.v.s. hodetelefoner med mikrofon for bruk på Ipad, PC eller tynnklient, dette vil gi bedre lydkvalitet.

Råd:

Dette er en generell info som vi håper er til hjelp, ikke vær redd for å prøve ut løsningen!

Ta kontakt med brukerstøtte eller lokal IKT-ansvarlig hvis du lurer på noe.

Lykke til!

CIM (krisestøtte)

Innlogging CIM (krisestøtte).

Koronavirussituasjonen

Toppbilde: Fra Folkehelseinstituttets hjemmeside. Foto CDC, Alissa Eckert.

Jens Sandbakken
Personalsjef