Alpin- og idrettsanlegg

Rendalen er et eldorado for aktiviteter, året rundt.

Renåfjellet alpinanlegg 

Søker du fart, spenning, lek og moro med ski eller snøbrett på beina, anbefaler vi en tur til Renåfjellet. Renåfjellet har eget, familievennlig alpinanlegg med 3 nedfarter på til sammen 4000 meter og en høydeforskjell på 215 meter. Snøproduksjonsanlegg sikrer føret på vinterstid mens lyskastere sørger for sikten, og bakken er tilrettelagt for snowboard. Ellers finner du varmestue, kiosk, pub og skiutleie i bunnen av bakken.

Dette er også et ypperlig utgangspunkt for skiturer i oppkjørte spor og fot- og sykkelturer i skog og fjell. Det prepareres mer enn 50 km løyper i vintersesongen og for øvrig er det et rikt tilbud av turstier i skog og fjell. For sykkelentusiasten finnes det milevis med trafikkstille skogsbilveier.

Renåfjellet har også en 6 mål stor badedam på 850 meters høyde! Her er det yrende badeliv på en fin sommerdag.

Se Facebook og skisporet.no

 

Rendalen ishall 

Ishallen på Åkrestrømmen tar imot små og store skøyteløpere eller hockeyspillere på vinterstid.

Se også Facebook

 

Friidrettsbanen på Åkrestrømmen

Den flotte friidrettsbanen på Åkrestrømmen eies av FIK Ren-Eng

 

Lysløype og skiløyper
På Elvål nord for Bergset er det en 2,5 km lang lysløype. I lysløypa blir det kjørt opp skispor om vinteren og blir flittig brukt. Det kjøres også opp løyper på Hanestadkjølen og Rendalen østfjell. Sjekk www.skisporet.no for oppdaterte løypemeldinger eller følg Rendalen løypelag på Facebook eller hjemmeside.

 

Rendalen Idrettslag (RIL) har som hovedmål å gi alle innbyggere i kommunen et allsidig og godt aktivitetstilbud.