Vertskapskurs

«Hvordan kan vertskap være en god opplevelse?»

BID-prosjektet i Rendalen kommune inviterer til et 4 timers Vertskapskurs 26. juni kl. 17.00. Kursholder er Pål Knutsson Medhus fra Høve Støtt as, en kursholder som siden 2007 har reist rundt og inspirert mange, også her i Rendalen tidligere.

Tema er «Hvordan kan vertskap være en god opplevelse?» Dette er et kurs for oss alle, enten vi kjører skolebuss eller tar imot feriegjesten. Vi oppfordrer derfor alle næringsdrivende til å ta med seg sine medarbeidere for å få faglig påfyll og motivasjon. For en egenandel på kr. 200,- får du både kurset og en del materiell som kan benyttes videre i egne bedrifter, steder, posisjoner, stillinger.  Se mer informasjon her: Plakat: Innbydelse til vertskapskurs 26.06.18 (PDF, 582 kB)

Påmelding innen 22. juni pr. e-post til postmottak@rendalen.kommune.no.  Vel møtt!

Pål Knutsson Medhus - Klikk for stort bildePål Knutsson Medhus