Take away ved Rendalen bibliotek

Rendalen bibliotek fortsetter suksessen med Take away-utlån, nå også kveldsåpent på onsdager.
Vi tilbyr en mulighet til å låne bøker/lydbøker og filmer selv om biblioteket er stengt.
Du kan bestille bøker til voksne og barn. Når vi har pakket og gjort klar bøkene får du tilsendt en melding. Bøkene kan hentes til bestemte tider ved hovedinngangen til kommunehuset.

1. Gå til nettsiden vår, søk opp boka du vil låne, og sjekk at den er ledig. (Vi kan kun låne ut bøker fra vårt eget bibliotek) Nettside: https://rendalen.bib.no/cgi-bin/m2

2. Send bestilling til biblioteket@rendalen.kommune.no. Husk å skrive navn og telefonnummer.

3. Av smittevernhensyn vil overlevering skje på utsiden av hovedinngangen til kommunehuset/biblioteket. Vis hensyn. Vi sender melding når bøkene er klare til henting, og setter posene foran inngangen til kommunehuset alle hverdager mellom kl. 8.00-15.00. På onsdager kan bøkene hentes mellom kl. 8.00-19.00!

PS! Pga. smittefaren får ingen komme inn på kommunehuset, og bøker kan kun lånes etter forhåndsbestilling. Lang lånetid, vi kjører ikke purringer mens biblioteket er stengt men bøkene kan leveres inn i de røde kassene på Otnes og utenfor kommunehuset.

Har du noen spørsmål så ta kontakt, helst på epost, men også på telefon: 47 48 40 39