Nå kan du forhåndsstemme

Hvis du ikke har mulighet til å stemme valgdagen 9. september, kan du forhåndsstemme.  Den ordinære forhåndsstemmeperioden for kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019 starter mandag 12. august, og vi er klar til å ta imot din stemme!  Du kan forhåndsstemme t.o.m. 6. september.

Her kan du forhåndsstemme:

• Alle hverdager i kommunehuset kl. 12.00–15.00  f.o.m. 12. august 2019 t.o.m. 6. september 2019.
  • I tillegg holdes åpent lørdagene 24. august 2019 og 31. august 2019 kl. 12.00–kl. 14.00 i kommunehuset.

Det er bestandig minst to personer som tar imot forhåndsstemmer. Som stemmemottakere vil du møte noen av våre valgmedarbeidere:

Husk godkjent legitimasjon når du skal stemme (bankkort med bilde, førerkort eller pass).  Ta gjerne med valgkortet ditt også.

Velkommen til forhåndsstemmegivning!

_______________________________________________

Det er også mulig å forhåndsstemme hjemme, ved institusjon og i utlandet:

Forhåndsstemmegivningen ved institusjonene og omsorgsboligene foregår tirsdag 3. september 2019:

• Alderspensjonatet (Otnes):      Kl. 10.00 – kl. 11.00
  • Rendalen sjukehjem:                ”    11.00 –  ”  12.30
  • Omsorgsboligene (Otnes):       ”    12.30 –  ”  13.30
  • Omsorgsboligene (Bergset):    ”    14.00 –  ”  15.00

Ambulerende forhåndsstemmegivning (forhåndsstemme hjemmefra):

Har du behov (p.g.a. sykdom eller uførhet) for at vi kommer hjem til deg (eller der du oppholder deg), slik at du får forhåndsstemt?  Ta i slikt tilfelle kontakt og avtal tid med Oddveig K. Bakkom.  Ta kontakt innen 2. september.

- - -

Du kan også avgi forhåndsstemme i annen kommune og ved utenriksstemmegivning, men du har som velger selv ansvar for å avgi den i så god tid at den ved postforsendelse rekker frem til Rendalen kommune senest kl. 17.00 tirsdag 10. september 2019.

Bruk stemmeretten din!

____________________________________________________________________________________________

Oddveig K. Bakkom
Biblioteksjef