Hedersmerker/medaljer 2018

KS Hedersmerke med diplom og Norges Vel hedersmedalje for h.h.v. 25 og 30 års sammenhengende tjeneste i Rendalen kommune ble delt ut under en markering ved Mistra Hotell 12. desember 2018.

Klikk for stort bilde

På bilde er fra venstre: Rådmann Anne Lise Trøen, Wenche Nordmoen, Tove Aasbrenn, Synnøve Grøndal, Dagny Wardenær og ordfører Norvald Illevold.

Anne Grethe Hagen og Anne Karin Rønning var forhindret fra å delta og får utdelt Norges Vel medalje for 30-års tjeneste ved en annen anledning.

Ordfører og rådmann sto for utdelingen av hedersmerke-/medalje, og det ble servert julemiddag og kaffe for de ansatte med partnere, virksomhetsleder PND, styrer i barnehagen og personalsjef. Rendalen kommune takker for innsatsen, og gratulerer med tildelingen!

Jens Sandbakken
Personalsjef