Dansefarmen 2022

Dansefarmen sin sommerleir er i gang igjen, i år også med workshops og et nytt tilbud på Kalvstock.

Her kan du lese mer om tilbudene.

Dansefarmen 2022 inviterer alle fra 15 – 101 år

Etter en toårig hiatus forsøker vi å sette opp Dansefarmen igjen. Suksessen fra 2019 er klar for å arrangeres i 2022 på Søvollen i Rendalen 27. juni - 2. juli. Dansefarmen er en sommerleir med base i dans og natur, og nytt for i år, er at deltagerne overnatter på en sæter på fjellet. Der samarbeider profesjonelle dansere sammen med deltagerne om å lage en danseforestilling til slutten av uka. I år inviterer vi aldersgruppen 15 til 101 år. Tidligere har vi fått meldt interesse fra folk over vår aldersgrense som ønsker å melde seg på, derfor har vi valgt å øke aldersgrensen i år. Vi ønsker deg velkommen til å danse med oss på fjellet i år, enten du er nybegynner eller erfaren innenfor dans!

Deltagerne overnatter i en hytte på Søvollen. I tillegg til at vi danser oss igjennom uken, skal vi gå på fjelltur i nærområdet, kose oss foran ilden på bålkveld og mye mer. All informasjon finner man på nettsiden vår www.dansefarmen.com.

På sætra vil du finne Gard Lervang (leder, koreograf, danselærer og markedsføringsansvarlig, nettsidedesigner), Maria Skancke (koreograf og danselærer), Karin Lervang (nest-leder, markedsføringsansvarlig, logistikkansvarlig og nattvakt), Brynhild Lervang (kokk), Live Lervang (sosial- og aktivitetsansvarlig) og Svala Torstveit (matservering).

 

Gratis danseworkshops i mai

Dansefarmen inviterer deg til workshop i samtidsdans i mai! Her vil det være fokus på gøyale oppgaver i improvisasjon og skaping av dans. Workshopen er åpen for alle aldere og er veldig nybegynnervennlig.

Tynset: 3. mai kl. 17:00 – Sparken utenfor kommunehuset

Rendalen: 5. mai kl. 16:00 – Rendalstunet

Tylldalen: 9. mai kl. 17:00 – Utenfor Tylldalen skole

Folldal: 10. mai kl. 17:00 – Utenfor Folldal skole

Alvdal: 14. mai kl. 13:00 – Aukrustsenteret

Røros: 15. mai kl. 11:00 – Røros fotballbane

Påmelding: Send en melding til 913 48 441.

 

Dansefarmen x Kalvstock

I år har Dansefarmen også et tilbud til de yngre. Dansefarmen samarbeider i år med Kalvstock der Gard Lervang lærer bort en dans som skal vises på Kalvstock denne sommeren. Tilbudet er for 10 og 11 åringer. Mer informasjon om dette kan du finne under Kalvstock på Livestock sin nettside.

Dansefarmen utfordrer deg som kanskje har litt lyst, men ikke helt tørr. Kom alene eller ta med en venn på workshop og finn ut om dette kan være noe for deg!

For mer info ta kontakt med Gard Lervang 91348441