Rendalsfisk inviterer!

tirsdag 12. mars 2019 - torsdag 14. mars 2019, Hele dagen

Informasjon

Fra 12. til 14. mars vil Rendalsfisk holde informasjonsmøter for potensielle investorer i innlandet.  De vil avholde møtene i Tynset, Rendalen, Koppang, Elverum og Hamar.

Rendalsfisk skal investere 185 millioner kroner i et nytt oppdrettsanlegg for røye i Rendalen, hvorav 50 millioner er egenkapital. Mye av kapitalbehovet er dekket, men etableringen forutsetter at egenkapitalen på cirka 50 millioner kroner kommer på plass.

Rendalsfisk har fått med seg nestor og pioner innen moderne fiskeoppdrett, Bjørn Myrseth, på laget. Han har vært styreleder i Morpol (verdens største på foredling av fisk), direktør i Marine Farms og Stolt Sea Farm og har en rekke styreverv, herunder Atlantic Sapphire som bygger et gigantanlegg for lakseoppdrett i Miami i USA.

 

Rendalsfisk håper å få med seg lokale investorer som ser potensialet i å bidra til at fiskeoppdrett blir et nytt industrieventyr i innlandet, samtidig som investeringen vil bygge betydelige aksjonærverdier.

 

Mer informasjon, og tidspunkt for de uforpliktende informasjonsmøtene finner du her::  http://rendalsfisk.no/rendalsfisk-inviterer/

I Rendalen holdes informasjonsmøtet ved Øiseth Hotell tirsdag 12. mars kl. 18.00.


Klikk for stort bilde

Sted

Tynset, Rendalen, Koppang, Elverum og Hamar
 

Kontakt

Legg til hendelsen i din kalender