SUM messe (Skapende Ungdomsmesse)

SUM-messe

Forbered deg til kommende Skapende Ungdomsmesse (SUM) som er på nyåret i Tynsethallen 25. januar 2017 fra 10.00 - 18.00!

Her stiller Fjellregionens ungdoms- og elevbedrifter sammen med etablert næringsliv og offentlig sektor. SUM syder av ung skaperkraft og gammel erfaring og er derfor en smeltedigel hvor alt kan skje! Les mer her. 

Skapende Ungdomsmesse er en årlig event som alternerer mellom Tynset og Røros. Kombinasjonen av ungt og etablert næringsliv, gjør messa unik i sitt slag i Norge. 

 

Vi oppfordrer både private og offentlige bedrifter/ arbeidsplasser til å stille på messa. Det er viktig for eleven å se noe av mangfoldet og mulighetene i det lokale arbeidsmarkedet om de skal bli/ og komme flyttende tilbake. Ikke minst er det viktig for lokale arbeidsplasser å sikre seg kvalifisert og motiverte arbeidstakere. Husk at selv om messa er på Tynset - er det mange elever fra både Holtålen, Røros, Os, Tolga, Alvdal, Rendalen og Folldal som ikke kun interesserer seg for arbeidsplasser i Tynset kommune - men vel så gjerne i egen kommune!


Nytt av året er at arrangøren gir gratis buss til alle elever - samt at det er utvidete åpningstider til klokken 1900! Fra klokken 1500 - er det også utdanningsmesse.

 

01.12.2016